Vyberte stránku

Servis

Dokonalý servis

Naší prioritou je dokonalý servis pro naše klienty. Záleží nám na tom, aby každá nabídka dávala smysl, a proto pečlivě vybíráme pouze ty plochy, které skutečně přinášejí efekt. U našich vlastních ploch se zaměřujeme na bezkonkurenční lokality a u ploch na míru nabízíme jen to, co splňuje nejvyšší standardy a zaručuje viditelný dopad – přilákání zákazníků. Vždy dbáme na vysokou kvalitu a spokojenost klienta.

Přístup

Nejsme jen obyčejní prodejci venkovní reklamy – chceme být vaším skutečným partnerem v oblasti OOH kampaní. Náš cíl není tlačit na uzavření obchodu, ale poskytnout vám odborné poradenství a strategii, která dává smysl. Jsme tady proto, abychom s vámi spolupracovali na dlouhodobém úspěchu, ne jen na jednorázové kampani.

PLOCHY

Námi obchodované plochy jsou pečlivě vybírané a pravidelně kontrolované, abychom zajistili jejich kvalitu. Klíčem je správně zvolený mix ploch, který maximalizuje efekt vaší kampaně. Plochy, které nesplňují naše standardy – například kvůli změně prostředí (vyrostlý strom, nová stavba) – ihned vyřazujeme z nabídky.

aftersales

Objednávkou pro nás spolupráce nekončí – naopak, jsme teprve v polovině. Dbáme na včasné vylepení nebo instalaci motivu a následně provádíme důkladnou kontrolu. Poskytujeme kvalitní fotodokumentaci a sledujeme průběh kampaně, abychom zajistili, že vše běží podle plánu – od správného osvětlení po kontrolu nepoškozených plakátů. Naším cílem je vaše spokojenost po celou dobu kampaně.

Komplexní servis OOH

Zajišťujeme kompletní servis OOH reklamy – od plánování až po realizaci. Spolupracujeme s našimi osvědčenými partnery, kteří jsou odborníky v oblastech jako výškové práce, instalace ploch, tisk, grafické návrhy a další. Naším cílem je, aby každý aspekt kampaně proběhl bez problémů a přinesl maximální efekt. Zajišťované služby:

\

výškové práce horolezeckou technikou

\

výškové práce plošinou s dosahem 25 metrů

\

tisk plakátů a bannerů

\

instalace osvětlení reklamních ploch či vývěsních štítů

\

grafické návrhy, včetně zpracování do tiskových dat